top of page

Mijn levenservaring heeft mij doen inzien dat alle echte veranderingen en heling van binnenuit komen. Dit is voor mij de aanleiding geweest om Reiki leraar en Medium te worden.

Hoe Reiki op mijn pad kwam:

In 2004 heb ik een ernstig auto-ongeluk gehad en negen maanden gerevalideerd in het ziekenhuis voor mijn whiplash klachten. Jarenlang ben ik het ziekenhuis in en uit gelopen, maar de klachten bleven. In 2012 kwam ik in contact met Reiki volgens de principes van dokter Mikao Usui.

Bij de eerste graad heb ik al geleerd mezelf te behandelen. Die Reiki behandeling gaf ik mezelf, als ik in bed lag. Zowel in de ochtend en in de avond. Na een paar weken merkte ik al verbetering van mijn whiplash klachten. Mijn klachten verdwenen en ik kon zonder beperkingen en pijnstillers weer veertig uur werken.

In 2014 kreeg ik een burn-out en daardoor heb ik mij nog meer verdiept in Reiki en voor mij de reden om mijn Reiki lerarenopleiding te gaan doen.

In 2015 heb ik mijn Reikischool opgericht en mijn praktijk is een mooie en fijne ruimte geworden, waar ik mensen in hun kracht kan zetten.
Mijn klachten van de whiplash en burn-out zijn weg. Reiki heeft mijn leven verrijkt vandaar de naam van mijn praktijk "Rijker Leven".

In en met Reiki leven betekent voor mij met liefde, vanuit het hart werken.

Mediumschap:

De leraar Reiki graad wordt niet aangeleerd, het wordt met het hart ervaren.

Reiki is voor mij een impuls dat door mijn leven schijnt, het is oefenen, vertrouwen en toe vertrouwen. Aan mijn eigen wil en aan de grote wil van de scheppingskracht. Dat heeft mij een stap hoger gebracht om van daaruit het mediumschap te gaan volgen. Deze academische opleiding mediumschap wordt gegeven volgens de SNU-norm van het Arthur Findley College in Stanstad in Engeland. Deze opleiding, met veel toegepaste psychologie erin, heeft mij weer een stap verder gebracht in mijn IK. Dat in je Ik terecht komen, wil ik graag met jullie delen.
 

Lomi Lomi: In 2022 heb ik de gevorderde training gedaan. Tijdens een Lomi Lomi massage wordt het volledige lichaam gemasseerd met vloeiende bewegingen over het hele lichaam behalve je edele delen. Op fysiek niveau kan de massage helpen bij het verlichten van pijn in het lichaam, het stimuleert de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Op psychische niveau kan het helpen genezen van oude wonden. 

In mijn praktijk "Rijker Leven" hoop ik tot aan mijn dood Reiki cursussen en massages te mogen geven aan diegene die dat willen ontvangen.

Ik kijk er ontzettend naar uit om met jou op reis te gaan.

Wat Rijker Leven Emma biedt

Wat Rijker Leven Emma biedt

Video afspelen
massage_edited.jpg
bottom of page