top of page

Ervaring cursisten

20220115_163012.jpg
“Ik heb bij Emma de 2 jarige opleiding gedaan en ben bezig met mijn eigen praktijk. Ik heb veel geleerd om met de universele liefde energie te werken en toe te passen in mijn dagelijks leven.
Ook pas ik de 5 Reiki-principes toe.
Je werkt vanuit je gevoel en ik vind je geweldig."

Zenaida 

 

"Ik kom al enige tijd bij Emma, en wat ben ik daar blij mee ♥️.

Het is altijd zo fijn en bijzonder om Reiki te krijgen van haar. Elke keer sta ik weer versteld hoeveel goeds het mij brengt en wat het doet. Emma is een hele lieve warme vrouw, waar je graag binnen komt. Ook voelt zij altijd precies aan waar je extra Reiki nodig hebt.

Mede door haar en de positieve ervaring, ben ik bij haar de twee jarige opleiding voor Reiki gaan volgen. Bedankt Emma voor jou !!!

P.s haar thee is heeeeerlijk,  de moeite waard om te komen proeven."

                                          

"Je bent mijn voorbeeld in mijn leven waar geluk & liefde centraal staat.

De cursus geeft jij zo liefdevol."

"Kundige reiki-training in een hartverwarmende sfeer. Een fijn en warm mens!"

"Lieve Emma, wat en mooie weekend heb ik achter de rug met Reiki graad 1.
Dank je wel voor je goede zorg, duidelijke uitleg en de speelsheid waarin je les geeft.

De metaforen die je gebuikt zijn zo verhelderend en makkelijk toe te passen in het dagelijks gebruik om de 5 levensprincipes te onthouden. Je bent een mooie mens, liefs."

"Ik zal de ervaring van Reiki graad 2 koesteren, dank je wel voor de mogelijkheid die jij geeft om de Reiki cursussen te volgen. Jouw kennis delen met een ander, daar wordt jij zo gelukkig van."

"Ik ben blij dat ik de tijd heb genomen om deze cursus te volgen bij je en ik kan het gelijk toepassen in mijn dagelijkse leven." Binnenkort de opening van mijn eigen praktijk.

"Je kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik voel nu dat het tijd wordt voor mijn Reiki leraar graad om mijn eigen praktijk te openen.

 

 

***

IMG_0512.jpg
bottom of page