Kennismakingsgesprek

Voordat we daadwerkelijk met de behandeling starten, houden wij eerst een kennismakingsgesprek en intakegesprek. Het doel van dit gesprek is kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen. Het allerbelangrijkste is om te kijken of het goed voelt. We kijken samen of er een wederzijdse ‘klik’ is voordat wij verder gaan met het intakegesprek.

Tijdens het intakegesprek onderzoek ik jouw hulpvraag vanuit verschillende invalshoeken, om zo de juiste persoonlijke behandeling te kunnen geven. Hiervoor stellen wij samen een behandelplan op waarbij een indicatie van de hoeveelheid afspraken zal worden overeengekomen. 

Als de hulpvraag tijdens de kennismaking groter blijkt te zijn, kan de intake uit meerdere sessies bestaan. Indien gewenst, kan ik je na dit eerste intakegesprek direct een Reiki behandeling geven. 

 

Het kennismakingsgesprek is gratis. De intake en eventuele aansluitende Reiki behandeling zal ik in rekening brengen. Daardoor is de eerste afspraak een dubbel consult.

 

Hoe ziet een vervolg Reiki behandeling eruit?

Wij beginnen de behandeling met een kort gesprekje. Hierin kun je aangeven welke klachten je op dit moment hebt.

 

Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt.

Een Reiki behandeling kan zittend op een stoel of liggend op een behandeltafel plaatsvinden. Dit is afhankelijk van jouw voorkeur of lichamelijke mogelijkheden. Zo nodig, kom ik bij je thuis voor een Reiki behandeling. Reiki ontvangen op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Ik leg tijdens de Reiki behandeling mijn handen op bepaalde posities op jouw lichaam, altijd vanuit de uitnodiging en in veiligheid. Deze aanrakingen doen wij in goed overleg, vandaar ook het korte gesprek vóór de behandeling.

 

Reacties die tijdens of na een behandeling kunnen plaatsvinden

 • sensaties zoals tintelingen, warmte, kou op de plek waar mijn handen zijn

 • minder pijn ervaren

 • het lichaam voelt licht of zwaar aan

 • kleuren zien tijdens de behandeling

 • opgekropte of onverwerkte emoties kunnen loskomen

 • je voelt een diepe ontspanning

 • heel blij gevoel

 • ontspanning

 • behoefte aan drinken na de behandeling

 

Een Reiki-behandeling duurt ongeveer een uur. Na de behandeling kunnen we ook nog even napraten over wat je tijdens de behandeling hebt ervaren.

 

Naast Reiki-behandelingen geef ik in mijn praktijkruimte ook Mindfulness, mediumschap-psychometrie, familie opstellingen en persoonlijke coaching.

Voor het maken van een afspraak kun je mij bellen op: 06-20551853

Of vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Warme groet, Emma

Corona maatregelen binnen de praktijk

Zeker in deze onzekere tijden wil je bewust je gezondheid ondersteunen! Maar tegelijkertijd spelen er wellicht twijfels over een bezoek aan mijn praktijk. Dat begrijp ik volkomen. Daarom laat ik je graag weten wat ik doe om onze gezondheid te beschermen.

 • Bij verkoudheidsklachten of griepverschijnselen verzoek ik je vriendelijk de afspraak te verzetten. 

 • Bij binnenkomst verzoek ik je om je handen te wassen en deze te drogen met de keukenrol 

 • Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje omdat de 1,5 meter afstand niet mogelijk is tijdens de behandeling. 

Ik wil graag een afspraak maken met Emma

Copyright 2020. Rijker Leven Emma. Schiedam

 • Facebook Social Icon

CL1460-24-07-18