Carmen,
Emma mijn vertrouwen heb je al na onze eerste ontmoeting dik en dwars verdiend! Jij bent voor mij echt een voorbeeld. Super bedankt voor de mooie reading. Ik weet weer waar ik sta en hoe ik mij zelf verder kan ontwikkelen. Ik wil mij aanmelden voor het Reiki weekend. Ik viel echt in de prijzen met een Reiki-massage in de volle maan. Ik word er zo vrolijk van en ik sta open voor de spiritualiteit.

Remco,

Ik ben zo blij dat ik tijd heb genomen om bij in je praktijk Rijker leven langs te komen. Dit voelde precies zoals ik je ken vanuit de yogalessen. Ik voelde gelijk de warmte en de liefde. Dank voor alles. Ik ben blij dat ik je heb ontmoet. Veel geluk en liefde.

 

Mirjam,

Emma je kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik voel dat ik Reiki weer op wil gaan pakken. Dank voor je uitnodiging.

Carmelita,

Emma, Wat een bijzondere ervaring!

Dank je wel voor je openheid en de gastvrijheid waar je ons mee ontvangen hebt!

Ik kan niet wachten op de rest van de reis.

Giuseppe,
Emma ik ben blij om je weer te zien. Ik heb je gevoeld in de meditatie en vond het heerlijk "badend weer in liefde". Je was zoals altijd stralend en sterk als de zon, dat doe je goed. Het is Top hoe je het doet als een stromende rivier. Het water stroomt vanzelf allemaal naar het laagste punt. Jij ben als die prachtige stromende schone rivier. 

 

Petra,

Bij Emma werd ik gelijk op mijn gemak gesteld wat kan deze dame een goede verbinding maken met mij en met de spirituele wereld. Zij werk vanuit haar intuïtie. Ze legt haar vinger gelijk op de zere plek en zij komt snel tot de kern. Haar ervaring als coach en therapeut heeft mij ondersteund in mij proces om dichter bij mezelf te komen.

Wendi,

De warme persoonlijkheid van Emma maakt dat ik gelijk mezelf kan zijn.

De praktijkruimte is rustig met een zachte sfeer. En alles wat Emma aanraakt en aanreikt, is herkenbaar en komt bij me binnen. Dankjewel Emma voor het gevoelde vertrouwen.


Anoniem,

Emma is voor mij zoals eten en drinken nodig bij mijn stressvolle baan. Zij geeft mij de rust, vertrouwen en een luisterend oor. Zo dankbaar met Emma haar praktijk Rijker Leven

Astrid,

Dank je wel dat je in 2018 in mijn leven bent gekomen. met jou Reiki massages en jou therapeutische aanpak ben ik uit mijn burn-out gekomen.

Evelien,

Dank je wel mooie vrouw.  Voor het ondersteunen in mijn proces na mijn auto ongeluk. Jij weet precies waar ik last van had. Uit ervaring met jou Whiplash heb jij mij veel geholpen om met mijn whiplash om te gaan. Ik kan nu al veel meer dan jaren ervoor. Ik vind jou een goede Reiki therapeut

Naam Sacha,

Jouw verschillende methodieken hebben mij oprecht geholpen. Ik was al een tijdje opzoek en aan het kijken naar de juiste werkwijze die bij mij passen. Warempel gevonden in jouw praktijk. Systematische gezinsopstelling heeft mij meer bij mezelf gebracht

Anita,
Dank je wel lieve Emma voor de rust, verdiepen in het energetische verschuiving die plaatsvond met het begeleiden van het overlijden van mij moeder, mooi, en beperkt. De cursus rouwverwerking heeft mij weer doen inzien hoe ik met het verdriet kan omgaan en mijn leven weer opnieuw kan oppakken. 

niet meer zo verdrietig. Lieve groet.

Linda,

Emma ken ik als een hartsvriendin die met heel veel warmte, liefde en positief gevoel anderen altijd een goed hart toewenst. Openhartig en vanuit haar binnenste geeft zij je altijd het gevoel dat je een speciaal plekje in haar grote hart hebt. Een hartsvriendin waar ik persoonlijk al vele malen mocht wegkruipen, altijd mijzelf mocht blijven en altijd geliefd heb gevoeld.  Dankbaar met Emma in mijn leven.  

Klik op de foto hieronder voor de lieve berichten in dit bijzondere gastenboek!

    

 


 

73086a98-185d-4d1e-9a3b-ab7557604704.JPG